Ångström en studie

Ångström en studie


Studievereniging Ångström organiseert het gehele jaar door een hoop gezellige activiteiten. Naast een hoop gezelligheid probeert Ångström ook de studie te bevorderen. Zo biedt de vereniging door het jaar heen lezingen en workshops aan. Ook zijn er op de website en in het Ånghok (lokaal voor de leden) een groot aantal toetsen aan die gebruikt kunnen worden ter voorbereiding op de tentamens. Middels de opleidingscommissie van de studie Technische Natuurkunde wordt ook geprobeerd de studie te bevorderen. Daarnaast heeft Ångström een sterke band met de afdeling op de Haagse Hogeschool.

Haagse Hogeschool

De Haagse Hogeschool biedt zelf ook een groot aantal faciliteiten aan om jezelf goed te kunnen informeren en op de hoogte te blijven van je studie. Op Studentennet is een hoop informatie te vinden en beschikt over een groot aantal links die nuttig zijn, bijvoorbeeld naar Brightspace, persoonlijke cijfers en het rooster. Voor het bezoeken van deze pagina’s dient gebruik te worden gemaakt van de persoonlijke inloggegevens.

Informatie

Vanuit de vereniging wordt ook een hoop informatie gedeeld met de leden. Deze informatie is terug te vinden op onze website, via de facebook pagina (een besloten groep) en de Ångfö (het ledenblad). In het ledenblad staan interessante artikelen, leuke weetjes en andere informatie vanuit Ångström. Ook staan er in de Ångfö de weerstandjes, dit zijn opmerkingen die door leden en docenten worden geplaatst die zo memorabel zijn dat deze gedeeld moeten te worden.Mocht je naast de informatie nog vragen hebben dan kun je altijd contact op nemen:

bestuur@angstrom.nl (algemeen)

angfo@angstrom.nl (voor weerstandjes, vragen en opmerkingen over het ledenblad)

natuurkunde@angstrom.nl (onderwijs en natuurkunde gerelateerde zaken)

Onze sponsoren