Evenementen

Geen aanstaande evenementenNieuwsOver de vereniging

Ångström is de studievereniging van de opleiding Technische Natuurkunde aan de Haagse Hogeschool. De vereniging trekt een grote doelgroep, zo ben jij met zowel: medestudenten, alumni en docenten lid. Dit maakt het makkelijk om op mensen af te stappen en nieuwe connecties te vormen. Ångström organiseert verschillende activiteiten. We organiseren bedrijfsbezoeken, lezingen en één keer per jaar een symposium. Naast school kun je bij ons terecht om gezellig samen een kroegentocht te doen of een potje te bowlen! Twee keer in het jaar gaan we op reis. Sinds vier jaar organiseert Ångström het ångweekend dat vooral in het teken staat van gezelligheidsactiviteiten. Tijdens de studiereis ga je in het buitenland langs bij verschillende interessante natuurkundige instituten.

Het centrale punt van de studievereniging is ons hok op de 2de verdieping in kamer 2.111. Hier zijn vaak bestuursleden en andere leden van de vereniging te vinden. In dit hok is er de mogelijkheid om even bij te komen tussen colleges door of om vragen te stellen aan jaargenoten of ouderejaars die altijd wel bereid zijn om je te helpen.

De vereniging werkt door middel van commissies die verschillende taken uitvoeren. Deze commissies worden bezet door de leden van de vereniging zelf. Zo kunnen de leden buiten de les stof ook nog wat leren over het plannen van activiteiten of het beheren van een website en nog veel meer.

Ben jij van plan Technische Natuurkunde te gaan studeren aan de Haagse Hogeschool of doe je dat al en heb je je nog niet ingeschreven, schrijf je dan nu in via de website! Hiermee kan je naar al onze activiteiten komen, leer je een gezellig groep mensen kennen en als lid van onze vereniging, krijg je 4 keer per jaar een Ångfö thuis gestuurd met informatie over de vereniging, leuke natuurkundige artikelen en hier en daar zelfs een recept voor je avond eten.

Voor meer informatie kan je ook een kijkje nemen op onze pagina op studiegids.nl

Angstrom_Whatsapp2.png
Link naar onze Whatsapp-groep
Angstrom_Discord2.png
Link naar de Discord-server

Verjaardag van Ångström, 1 mei

Geen aanstaande evenementen

Onze sponsoren