Commissies

Lid worden van een commissie


Als je na het lezen over een van onze commissies enthousiast bent, meer wilt weten of zeker weet dat je bij een commissie wilt, laat het dan weten door het bestuur aan te spreken of een mailtje naar de commissie zelf te sturen.

Activiteiten

Naast het studeren is gezelligheid een enorm belangrijk deel van het studeren! Bij Ångström zorgen wij voor de gezelligheid door middel van activiteiten. De activiteiten zoals poolen, bowlen of een toffe borrel worden allemaal georganiseerd door de activiteiten commissie. Zit jij bomvol goede en gezellige ideeën en kan je niet wachten om deze naar buiten te brengen voor alle leden van Ångström? Wacht dan niet langer en kom gezellig bij de activiteiten commissie!

Voor meer info mail: activiteiten@angstrom.nl


Ångfö

De Ångfö commissie is de commissie voor het ledenblad. Hier werkt een redactie bestaand uit leden (en een enkele docent) om het mooiste blad van Nederland uit te brengen. In het blad staan met name natuurkundige en enkele, maar tevens nog zo mooie, niet natuurkundige stukken.

Voor meer info mail: angfo@angstrom.nl


Ångweekend

Het Ångweekend is een begrip onder de leden en staat bekend als een van de leukste activiteiten van het jaar. De Ångweekend commissie zet een onvergetelijk weekend neer, waar elk jaar de mooiste verhalen vandaan komen. Je leert hier natuurlijk andere leden uit je eigen jaar, maar ook uit andere jaren, op een leuke manier beter kennen!

Voor meer info mail: bestuur@angtrom.nl


Eerstejaars

De eerstejaarscommissie organiseert een activiteit door en voor de eerstejaars van TN. Dit is jaarlijks voor eerstejaars een mooi bonding moment met elkaar. Hier zullen dan ook geen oudere jaars bij zijn en is het all up to de sjaars. Een voorbeeld van twee jaar terug is het lasergamen, waarna er een leuke borrel plaats vond.

Voor meer info mail: ec@angstrom.nl


Eerstejaarsweekend (EJW)

De EJW-commsie organiseert het eerstejaarsweekend, dat net voor het begin van het collegejaar plaatsvindt. Deze commissie zal tijdens het weekend de dan nog aankomende eerstejaars laten zien wat delft en de vereniging te bieden hebben. Hierbij leren de eerstejaars elkaar ook gelijk goed kennen, voordat school begint. De samenhorigheid die hier uit komt is fantastisch en het is ook, als eerstejaars, fijn dat je op de eerste school dag al mensen kent waarmee je verhalen hebt.

Voor meer info mail: ejw@angstrom.nl


Natuurkunde

De natuurkunde commissie is de commissie, die verantwoordelijk is voor bijna al de studie gerelateerde activiteiten. De natuurkunde commissie organiseert onder andere lezingen, bedrijfsbezoeken en studiemiddagen. Dit jaar zijn we zijn ook bezig met het opzetten van mooie cursussen of projecten, zoals 3D modelleren of een cursus LaTeX. Vind jij het leuk om nieuwe dingen te leren en wil je ons komen helpen met het opzetten van deze leuke activiteiten? Stuur een mailtje naar de natuurkunde commissie.

Voor meer info mail: natuurkunde@angstrom.nl


Studiereis

De studiereiscommissie organiseert elk jaar een educatieve reis naar het buitenland. Tijdens deze reis worden er bedrijven en instituten bezocht, maar wordt er ook altijd wel een kroegentocht gehouden. Hierdoor leer je de wereld beter kennen en kom je achter de mogelijkheden, die de techniek ons te bieden heeft. Deze reis verschilt vaak van locatie, zodat er altijd voor iedereen weer iets nieuws te ontdekken is.

Voor meer info mail: studiereis@angtrom.nl


Vrouwen

Met zoveel jongens in Delft is het voor ons vrouwen soms ook even tijd voor een meidenavond. De vrouwencommissie is dan ook alleen voor vrouwen, die samen leuke activiteiten hebben! Als je in deze commissie zit hoef je zelf niks te regelen, aangezien dit allemaal wordt gedaan door de twee voorzitters. Dus kom vooral bij de commissie, als je zin hebt in een gezellige tijd lekker met de meiden!

Voor meer info mail: secretaris@angstrom.nl

Website

De website commissie houdt zich eens in de twee weken bezig met het verbeteren en bijwerken van de website. Wil je zelf dingen bouwen met HTML of CSS, of gewoon klooien met een de website en leuke dingen bedenken stuur dan een mailtje naar de commissie en meld je aan!


Voor meer info mail: web@angstrom.nl

Onze sponsoren